ΠΛΥΣΙΜΟ – ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

ΠΛΥΣΙΜΟ – ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Ο ασφαλής και σε βάθος καθαρισμός των χαλιών γίνεται με τον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μας.

 

Στάδια καθαρισμού χαλιών

 

Τίναγμα

Το τίναγμα των χαλιών – μοκετών γίνεται με ασφάλεια απο ειδικά μελετημένο σύστημα δονήσεων, ακόμα και για τα πιο δύσκολα και ευαίσθητα χαλιά ώστε να απομακρυνθούν άμμος, σκόνη και ρυπογόνα μικροβιακά φορτία που έχουν διεισδύσει στο πέλος του. Σε επόμενο στάδιο αυτόματα τυλίγεται σε ρολό και είναι έτοιμο για είσοδο στο πλυντήριο χαλιών – μοκετών.

Πλυντήριο

Το χαλί – μοκέτα εισάγεται στο υπερσύγχρονο πλυντήριο που  διαθέτουμε. Μεταφέρεται με μεταφορικούς ιμάντες και περνάει απο τέσσερα στάδια για τον βιολογικό καθαρισμό, ώστε να αφαιρεθούν εστίες μικροβίων, βακτηριδίων όπως και οι όποιες άσχημες μυρωδιές.

1ο Στάδιο

Το χαλί μουλιάζει με ειδικό υγρό σαπούνι, το οποίο καταπολέμα – καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

2ο Στάδιο

Εκτελείται το βούρτσισμα από 18 περιστροφικές βούρτσες που το τρίχωμα τους είναι τόσο μαλακό, ώστε να μην προκαλούν φθορές στο πέλος των χαλιών ακόμη και των πιο ευαίσθητων.

3ο Στάδιο

Το χαλί ξεπλένεται αυτόματα με νερό χωρίς άλατα ώστε το πέλος του χαλιού να παραμένει μαλακό. Παράλληλα χτενίζεται με ειδικές κυλινδρικές βούρτσες.

4ο Στάδιο

Η απολύμανση γίνεται από ειδικό μπεκ ψεκασμού ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης αφαίρεση από οποιαδήποτε
εστία μικροβίων. Στην συνέχεια τυλίγεται σε ρολό και είναι έτοιμο για είσοδο στο στεγνωτήρα περιστροφής.

Στύψιμο

Αφαίρεση υγρασίας απο ασφαλές φυγόκεντρο σύστημα για χαλιά – μοκέτες που έχουν μέχρι και 4,50 μέτρα πλάτος με αυτόματες επιλογές ρύθμισης για αφαίρεση του νερού, ώστε να μην  δημιουργείται πρόβλημα στα στημόνια του χαλιού.

στύψιμο χαλιού

Στέγνωμα

Το στέγνωμα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Αυτοί είναι εξοπλισμένοι με ειδικές οριζόντιες ράβδους, οι οποίες επιτρέπουν το κρέμασμα των χαλιών προστατεύοντάς τα από τον ήλιο και αφήνοντας αρκετό ενδιάμεσο χώρο για καλό εξαερισμό κατά την διάρκεια του στεγνώματος.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθαριστήρια χαλιών – Καθαρισμός χαλιών

ΠΑΤΡΑ 2610 640314
ΑΙΓΙΟ 26910 20351

 info@galaxyclean.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ

Απλές και χρήσιμες οδηγίες για την καλή συντήρηση των χαλιών σας

περισσότερα

© Galaxy Clean 2023