Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης χαλιών-μοκετών, στρωμάτων και σαλονιών στους πελάτες μας. Η Galaxy Clean είναι μια δυναμική εταιρεία στο χώρο καθαρισμού και συντήρησης χαλιών-μοκετών-στρωμάτων-σαλονιών με σημαντική τεχνογνωσία μέσω της παροχής εξειδικευμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

 

galaxy-cleanΝερόμυλος-Νεροτριβή 1950

1η γενιά

Ο Κατσιγιάννης Χρήστος ξεκίνησε το 1950 από την Μηλιά Ναυπακτίας όπου μέχρι τότε με την οικογένεια του ασχολούνταν με τον νερόμυλο που είχαν στην περιοχή. Ήρθε και εγκαταστάθηκε στην περιοχή Περιβόλα  Πατρών, της οποίας το όνομα προέρχεται από τα πολλά περιβόλια που είχε η περιοχή. Η Περιβόλα αναφέρεται για πρώτη φορά γύρω στις αρχές του 1700 με πολλούς κήπους και περιβόλια αρδευόμενα από τον ποταμό Γλαύκο. Το νερό του ποταμού  χρησιμοποιούσαν πολλοί νερόμυλοι τις περιοχής για την άλεση διαφόρων δημητριακών.

Το 1950 ανέλαβε έναν από τους νερόμυλους της περιοχής και γύρω στο 1955 αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο ποταμός Γλαύκος είχε πολύ νερό και επέκτεινε την επιχείρηση που είχε. Έκανε κάτι καινοτόμο και πρωτοποριακό για τα δεδομένα της εκάστοτε εποχή δημιουργώντας μία κατασκευή που ονομάζετε νεροτριβή. Η κατασκευή αυτή ήταν μοναδική στη περιοχή και με αυτή καθάριζε φλοκάτες, υφαντά, κιλίμια και κουβέρτες. Οι πελάτες πλέον δεν έφερναν μόνο σιτάρι για να το αλέσουν σε αλεύρι αλλά έφερναν και όλα τους τα στρωσίδια για τον καθαρισμό και την συντήρηση τους στην πρώτη νεροτριβή της περιοχής.

 

Καθαριστήρια χαλιών Κατσιγιάννης 1980

2η γενιά

Ο Κατσιγιάννης Κων/νος, γιος του Χρήστου, αναλαμβάνει την επιχείρηση και την αναβαθμίζει κάνοντας χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας για την εποχή, καθαρίζοντας και συντηρώντας χαλιά και σαλόνια.

Όμως η πορεία της επιχείρησης  δεν σταματά μόνο σε αυτό. Επενδύει συστηματικά για το σκοπό αυτό σε Εξειδικευμένο Καθετοποιημένο Μηχανολογικό Εξοπλισμό, στην εκπαίδευση και επιμορφωτική κατάρτιση του Εξειδικευμένου Προσωπικού της επιχείρησης, δίνοντας περισσότερη έμφαση στην οργανωμένη διαδικασία του καθαρισμού.

 

Galaxy Clean Από το 2015

3η γενιά

Ο Βασίλειος Κατσιγιάννης, εγγονός του Χρήστου και γιος του Κωνσταντίνου, με το νεανικό και επιχειρηματικό πνεύμα του συνεχίζει με επιτυχία την επιχείρηματικη παράδοση της οικογένειας με ακομα πιο καινοτομες εφαρμογες αλλα και με επενδυση σε τελευταιας τεχνολογιας μηχανήματα.

Βασισμένος στην εμπειρία που έχει, – από ‘’γεννησιμιού’’ του – αλλά και στην απαραίτητη τεχνογνωσία που κατέχει έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης εξελίσσει την επιχείρηση ολοένα και περισσότερο. Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό καινοτομεί και παρέχει στους πελάτες εκσυγχρονισμένες, ποιοτικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης. Τόσο ο καθαρισμός όσο και η απολύμανση  χαρακτηρίζονται από την κάθε λεπτομερή κίνηση και αντικατοπτρίζουν την ηθική δέσμευση της Galaxy Clean απέναντι στις ανάγκες των πελατών για βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής των εσωτερικών χώρων, από την κατοικία ως και την σύγχρονη επιχείρηση φιλοξενίας…

Η Galaxy Clean Ευέλικτη καινοτομεί, στοχεύοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, με υψηλά standard ποιότητας και αξιοπιστίας. Διαρκώς αναπτύσσει και εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους Βιο- καθαρισμού με θεαματικά αποτελέσματα. Έχει πετύχει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και αυτό σε αναγνώριση της αξιόπιστης επαγγελματικής προσέγγισης του πελάτη, τη φιλικότητα και το σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών του.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθαριστήρια χαλιών – Καθαρισμός χαλιών

ΠΑΤΡΑ 2610 640314
ΑΙΓΙΟ 26910 20351

 info@galaxyclean.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ

Απλές και χρήσιμες οδηγίες για την καλή συντήρηση των χαλιών σας

περισσότερα

© Galaxy Clean 2023